بانوی ناشنوای همدانی: معلولیت به‌معنای ناتوانی نیست

یک بانوی ناشنوا و هنرمند همدانی با تأکید بر توانمندی افراد دارای معلولیت گفت: معلولیت به‌معنای ناتوانی نیست و با اراده و تلاش می‌توان به موفقیت‌های فردی و هنری دست یافت.

به گزارش اداره کل بهزیستی استان همدان، سارا قاسمی، بانوی ناشنوا و هنرمند همدانی با معرفی خود اظهار کرد: دارای معلولیت ناشنوایی هستم و سال‌ها با این شرایط زندگی کرده‌ام، اما هیچ‌گاه این معلولیت را مانعی برای پیشرفت و فعالیت‌های هنری خود ندانسته‌ام.

وی با اشاره به مسیر آموزشی و هنری خود افزود: در زمینه هنرهای تجسمی فعالیت دارم و در طول سال‌ها آموزش دیده‌ام و توانسته‌ام مهارت‌های مختلفی از جمله کار با رنگ و طراحی را فرا بگیرم. مسیر تحصیل من از سال‌های ابتدایی آموزش آغاز شد و تا فارغ‌التحصیلی ادامه داشت.

این بانوی هنرمند با بیان اینکه معلولیت نباید به ناتوانی تعبیر شود، تصریح کرد: افراد دارای معلولیت می‌توانند در حوزه‌های مختلف موفق باشند، فقط کافی است به توانایی‌های خود باور داشته باشند.

قاسمی در پایـان با خطاب قرار دادن افرادی که دارای معلولیت هستند، گفت: می‌خواهم به همه کسانی که مانند من ممکن است با یک معلولیت مواجه باشند، بگویم که می‌توانند به خواسته‌ها و توانایی‌های خود برسند؛ اگر بخواهند، می‌شود.

کد خبر 162006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد